Пилешки воденички с ориз, чушка и домат

Valentina PsaltirovaValentina Psaltirova
Помощник Готвач
152
243
165
2
22/08/2016
"Отправяме ви вкусна покана за обяд!"
Приготвяне30 мин.
Готвене60 мин.
Общо90 мин.
Порции6
Сготви+1 точка
7 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо1 799
  • Преглеждания за месеца22
  • Преглеждания за седмицата12
  • Коментирана1 пъти
  • Рейтинг5 от 5
  • Сготвена7

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Изчистваме воденичките - понякога има забравено съдържимо в някои от тях. Слагат се в тава с олио в печката да се запържат, както и чушката и лукът. Оризът се измива и се добавя в тавата, посоляваме.

Долива се гореща вода 1:2 1/2. Малко преди уваряване на ориза се добавят доматът /нарязан на дребно/, магданозът и чубрицата.

Може да понеса критика от колеги, че не се съчетават чубрица и магданоз, но всеки в кухнята си е господар, а има пословица, която гласи, че по цвят и вкус всички сме различни.

Рейтинг

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари (1)

Изпрати
Албена Асенова
Може и малко черен пипер да се добави.
0
0