Пилешка кавърма с моркови

Ваня ГеоргиеваВаня ГеоргиеваГуру1488140215215
06/09/2016
"С пресни зеленчуци от градината кавърмата става неустоима!"
Приготвяне15 мин.
Готвене30 мин.
Общо45 мин.
Порции4
Сготви+1 точка
5 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо4 118
  • Преглеждания за месеца118
  • Преглеждания за седмицата0
  • Рейтинг4.8 от 5
  • Сготвена5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Пилешките гърди нарязваме на кубчета. Лука нарязваме на едри парчета, чушките, морковите и гъбите също на по едри парчета.

Запържваме месото в дълбок тиган с малко олио, после следват лука, морковите, чушките и гъбите.

Поръсваме от чубрицата и черния пипер и сипваме една чаша вода. След като изври водата кавърмата е готова.

Рейтинг

5 4
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар