Салата с червено цвекло, ябълки и моркови

15/09/2016
"Тази салата е пълна с витамини, сега му е времето да се заредим с тях !"
Приготвяне15 мин.
Готвене30 мин.
Общо45 мин.
Порции1
Сготви+1 точка
9 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо34 395
  • Преглеждания за месеца1406
  • Преглеждания за седмицата321
  • Рейтинг4 от 5
  • Сготвена9

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Свареното червено цвекло се настъргва на едро ренде. Морковът се бели и също се настъргва и прибавя при цвеклото.

Ябълките се почистват от семената, настъргват се и ги смесваме с другите зеленчуци. Разбъркват се в купа, овкусяват се с олио, сол на вкус и лимонов сок.

Сипват се в чиния за салата, отгоре се поръсват суровите семки и поднасяме с резен пресен лимон. Вкусна и здравословна салата! Да ви е вкусно!

Рейтинг

5 1
4 0
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар