Пържена щука

Ваня ГеоргиеваВаня Георгиева
Гуру
2k
10k
4k
5k
5
25/09/2016
"Честно, не се сещаме за по-вкусен начин за приготвяне на щука "
Приготвяне30 мин.
Готвене30 мин.
Общо60 мин.
Порции4
Сготви+1 точка
1 Потребител сготви тази рецепта
  • Преглеждания общо26 606
  • Преглеждания за месеца1362
  • Преглеждания за седмицата3
  • Рейтинг5 от 5
  • Сготвена1

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Отстранявате ситните люспички или одерете щуката, ако ви е по-лесно.

Ако имате време заврете вода и полейте щуката така по лесно се чисти защото кожата и е много твърда. Измийте я нарежете на шайби.

Осолете рибата и оставете да си поеме солта. Потопете всяко парче в брашно и изтупайте. Пържете в сгорещена мазнина.

Алуминиев тиган с керамично покритие и капак 24 см-23%
Страхотен аксесоар за вашата кухня:
Алуминиев тиган с керамично покритие и капак 24 см
46.00 лв.
35.42 лв.
Виж ››

Практичен тиган, който има керамично покритие, удобна за готвене дръжка и огнеупорен капак, който няма да позволи на мазни пръски да попаднат върху вас или навсякъде в кухнята. Алуминиевият тиган може да се ползва с всички видове котлони.

Рейтинг

5 2
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар