Бърз блат за торта

Йорданка ТасеваЙорданка Тасева
Иноватор
377
2k
1k
961
4
01/10/2016
"Приготвянето на вкусна торта започва с изпичането на перфектния блат - ето и нашето предложение "
Приготвяне10 мин.
Готвене20 мин.
Общо30 мин.
Сготви+1 точка
11 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо21 247
  • Преглеждания за месеца46
  • Преглеждания за седмицата7
  • Коментирана2 пъти
  • Рейтинг5 от 5
  • Сготвена11

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Разбиваме яйцата в купа. Към тях добавяме пресятото брашно, разбиваме добре.

Добавяме захарта , бакпулвера и ванилията. Отново разбиваме добре сместа.

Изсипваме сместа в намаслена тава и печем в загрята фурна на 180- 190 градуса до готовност.

Като изстине, блатът е готов за употреба.

Професионална масивна трошачка за ядки
Страхотен аксесоар за вашата кухня:
Професионална масивна трошачка за ядки
12.99 лв.
Виж ››

Ако сте привържениците на ядките и ги слагате в почти всички сладки, че и в някои солени ястия, не ви виждаме без професионална трошачка за ядки. Улеснете работата си в кухнята максимално с трошачката за ядки, която ще се справи с всеки размер и с всяка ядка.

Рейтинг

5 5
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари (2)

Изпрати
Йорданка Тасева
приготвяла съм го и по двата начина.. в обла тава изпекан го режа през половината, а в правоъгълна го режа на няколко ленти и ги навивам като руло ,като всяка следваща увивам около първата.
1
0
Ваня Георгиева
Хубава рецепта а на колко разделяш блата след изпичането или него режеш?
0
0