Gotvach.bg»Рецепти»Ястия с месо»Колбаси»Аламинути»Кренвирши с топено сирене

Кренвирши с топено сирене

Добринка ПетковаДобринка Петкова
Мастър Шеф
1k7k2k6
Кренвирши с топено сирене
Снимка: Добринка Петкова
1 / 6
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
10 мин.
Готвене
15 мин.
Общо
25 мин.
Порции
6
"Колко от вас са хапвали кренвиши с топено сирене или кашкавал като деца?"

Необходими Продукти

  • кренвирши - 6 бр.
  • кашкавал - 50 г
  • топено сирене - 80 - 100 г
  • яйце - 1 бр.
  • черен пипер
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Обелете кренвиршите и на всеки направете разрез. Във всеки поставете парченца от топеното сирене.

Наредете ги в намаслена тава и запечете на 200 градуса за десетина минути. Разбийте яйцето. Към него добавете настъргания кашкавал и щипка черен пипер.

Разпределете сместа върху кренвиршите. Допечете кренвиршите, докато се запекат.

Сервирайте аламинута с гарнитура по избор.

Кренвиршите с топено сирене са готови.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5
54
40
30
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари

Геновева
Геновева
Вкуснооооо...
15.02.2019 13:19
Потребител#215390
Потребител#215390
Изглежда много вкусно
26.09.2018 16:49