Начин на приготвяне
Наденицата се нарязва на колелца или на малки полумесеци. Гъбите се измиват и ако са по-едри се режат, а ако са малки може да ги използвате и цели. Мазнината се сипва в тиган и когато се сгорещи слагате гъбите и наденицата.
Пържат се около 3-4 минути, през които трябва да ги разбърквате, за да не залепнат по дъното. След това се добавят млякото (може и готварска сметана) и топеното сирене.
Продължавате да бъркате докато соса се сгъсти, което след става след още 3-4 минути. Около 2 минути преди да махнете тигана от котлона, прибавете нарязаните на ситно зелени перца лук и магданоз, както и солта и черния пипер.
Сложете толкова подправки, колкото вие самите обичате. Поднася се докато е още топло, защото ароматът е неустоим.