Gotvach.bg»Рецепти»Основни ястия»Яхнии»Яхния с гъби и наденица

Яхния с гъби и наденица

Rosi StoyanovaRosi Stoyanova
Администратор
1k4k
Яхния с гъби и наденица1 / 2
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
25 мин.
Готвене
30 мин.
Общо
55 мин.
Порции
4
"Лесна яхния с наденица и гъби - опитайте, препоръчваме"

Необходими Продукти

  • гъби - 200 г
  • наденица - 500 г
  • домати - 2 - 3 бр. настъргани
  • лук - 3 глави
  • чесън - 3 скилидки
  • олио - 4 с.л.
  • брашно - 1 ч.л.
  • черен пипер
  • сол
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Нарежете наденицата и я запържете в олиото, след което я извадете.

В същата мазнина се запържват ситно нарязаните лук и чесън. Поръсете с брашното, подправете с черен пипер и сол.

Прибавете нарязаните гъби, върнете наденица.

Сипете настърганите домати и малко хладка вода и задушавайте на слаб огън около 15-20 минути. Сервирайте веднага.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

4.3
51
42
30
20
10
Дай твоята оценка: