Gotvach.bg»Рецепти»Ястия с Месо»Свинско месо»Рагу с наденица и паста

Рагу с наденица и паста

Цветина ГавазоваЦветина Гавазова
Помощник Готвач
110417223391
Рагу с наденица и паста
Снимка: Цветина Гавазова
1 / 3
07/11/2021
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
30 мин.
Готвене
40 мин.
Общо
70 мин.
Порции
4
"Усетим ли аромата на това ястие с рагу, паста и наденица, веднага ще се насочим към трапезата"

Необходими Продукти

  • свинско рагу - 800 г
  • наденица - 1/2 (по желание е количеството)
  • червено вино - 150 мл
  • домати консерва
  • лук - 1 глава
  • паста
  • кашкавал
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Предварително свареното рагу сложих в Делонги с наденицата и лука да се задушат.

Изсипах виното и след като намаля течността, прибавих доматите консерва и сол.

Оставих го да покъкри за 20 минути.

През това време сварих макароните.

Сервирах с настърган кашкавал отгоре.

П.П. Може да се направи и с повече сос, без да прибавяте макароните, и да стане една течна манджичка.

Прикачила съм снимки и за двата варианта рагу с наденица.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

4
50
41
30
20
10
Дай твоята оценка: