Пилешки бутчета с ориз и маслини

Добринка ПетковаДобринка ПетковаМастър Шеф12522051396
10/10/2016
"Поканете приятелите си на гости и ги изненадайте с тази вкусотия "
Приготвяне25 мин.
Готвене35 мин.
Общо60 мин.
Порции6
Сготви+1 точка
4 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо1 469
  • Преглеждания за месеца8
  • Преглеждания за седмицата0
  • Рейтинг5 от 5
  • Сготвена4

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Измийте и подсушете бутчетата. Намажете ги със сол и пипер и ги подредете в тавичка. Полейте ги с малко мазнина и запечете на 200 градуса.

Към тях добавете нарязания на ситно лук и моркова, нарязан на кубчета. След няколко минути добавете гъбите, спанака /лапад/ и ориза.

Прибавете подправките и налейте топла вода (около 700 мл). Върнете тавата във фурната.

След 15-20 минути добавете маслините и догответе ястието.

Рейтинг

5 2
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар