Начин на приготвяне
Кремсупа с тиква:
Тиквата се обелва и почиства от семките. Всички зеленчуци се нарязват и се слагат в тенджера. Покриват се с вода и се варят до готовност.
Пасират се с 100 мл от бульона на пюре. Добавя се от сметаната до нужната гъстота, като се бърка непрекъснато. Тиквената супа се овкусява със сол и зехтин.
Кремсупа с тиквички:
Тиквичките се измиват и им се отстраняват краищата. Всички зеленчуци се нарязват и се слагат в тенджера. Покриват се с вода и се варят до готовност. Пасират се с 100 мл от бульона на пюре. Добавя се от сметаната до нужната гъстота, като се бърка непрекъснато. Овкусява се с сол и зехтин.
Крутони:
Хлябът се нарязва на малки кубчета. Поръсват се със сол и зехтин. Разстилат се в тава с хартия и се пекат в загрята фурна на 200 градуса до златист цвят.
Сервират се отделно към кремсупата.
Кремсупата Две в едно е много вкусна.