Свински хапки с лук и чушки на тиган

11/10/2016
Мария Симова
отМария СимоваМастър Шеф853488327
"Винаги имаме място в стомаха си за още една порция свински хапки с лук "
Приготвяне10 мин.
Готвене50 мин.
Общо60 мин.
Порции6
Сготви+1 точки
2 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо3 091
  • Преглеждания за месеца43
  • Преглеждания за седмицата20
  • Рейтинг4 от 5
  • Сготвена2

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Нарязваме месото на хапки. Нагряваме мазнината, пускаме хапките в нея и запържваме добре. Затваряме с капака и го оставяме да се задуши, докато се изпари сосът му, като периодично разбъркваме.

Добавяме подправките и разбъркваме, следват соевият сос и виното. Затваряме капака отново и задушаваме (като периодично разбъркваме), докато се изпарят.

Прибавяме нарязаните на филийки лук, чесън и чушки, разбъркваме добре, за да се смесят и отново, затваряме капака, за да се задушат и омекнат.

Оставяме на слаб огън за около 5 - 6 минути.

Сервираме!подобни рецепти тук

5 1
4 0
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар