Кавърма от свинско месо в гювече

Gergana TsvetanovaGergana TsvetanovaГотвач40573402
12/10/2016
"Време е да хапнем нещо по-така "
Приготвяне20 мин.
Готвене60 мин.
Общо80 мин.
Порции4
Сготви+1 точка
3 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо10 225
  • Преглеждания за месеца137
  • Преглеждания за седмицата24
  • Рейтинг2.8 от 5
  • Сготвена3

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Нарежете месото на едри късове, овкусете с пикантина и го запържете. В същата мазнина запържете гъбите, лука, праза и чушките. Овкусете със сол, черен пипер и чубрица.

На дъното на гювечетата сипете от зеленчуковата смес, отгоре наредете късовете месо, сипете малко червено вино. Похлупете и печете около час.

Рейтинг

5 1
4 0
3 1
2 1
1 1
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар