Свинска кавърма с маслини

Добринка ПетковаДобринка ПетковаМастър Шеф12522051396
13/10/2016
"Кавърма, която ще се услади на всички гладни лакомници "
Приготвяне10 мин.
Готвене30 мин.
Общо40 мин.
Порции4
Сготви+1 точка
6 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо2 800
  • Преглеждания за месеца64
  • Преглеждания за седмицата7
  • Рейтинг5 от 5
  • Сготвена6

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Месото се нарязва на малки кубчета. В тиган се сипва олио и се запържва. След като смени цвета си, се добавят нарязаните лук и чушки. След няколко минути, се прибавят гъбите, доматите, подправките и виното.

Оставя се на слаб огън, докато остане на мазнина. Накрая се добавят маслините и след 3-4 минути се сваля от котлона. Поръсва се с нарязан магданоз.

Рейтинг

5 2
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар