Gotvach.bg»Рецепти»Ястия с месо»Свинско месо»Кавърма»Моята вкусна свинска кавърма

Моята вкусна свинска кавърма

Аника ВойтАника Войт
Мастър Шеф
3733k1k4
Моята вкусна свинска кавърма
Снимка: Аника Войт
1 / 3
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
20 мин.
Готвене
40 мин.
Общо
60 мин.
Порции
3
"Днес Ви черпим с нашата вкусна свинска кавърма"

Необходими Продукти

  • свинско месо - 500 грама бонфиле
  • червени чушки - 1 брой
  • печурки - 8 броя
  • моркови - 1 брой
  • чесън - 2 скилидки
  • сол
  • магданоз - свеж
  • червено вино - 100 мл
  • черен пипер - 1 ч.л.
  • чубрица - 3 ч.л.
  • червен пипер - 1 ч.л.
  • лук - 3 големи глави
  • олио - 2 с.л.
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Нарежете свинското на ситни парченца.

Загрейте около 2 лъжици олио в тиган и запържете свинското до златист цвят. Извадете и оставете настрана.

В същата мазнина запържете нарязаните морков и лук. Гответе на умерен огън, а когато поомекнат прибавете и останалите почистени и нарязани зеленчуци.

Разбърквайте от време на време. Върнете месото.

След 10-тина минути сипете виното и овкусете кавърмата с изброените подправки.

Гответе 20-тина минути на умерен огън и поднесете топла.

Моята вкусна свинска кавърма е готова.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5
53
40
30
20
10
Дай твоята оценка: