Начин на приготвяне
Разтворете нишестето в 100 мл от прясното мляко. Разбъркайте до пълното му разтваряне.
Останалото мляко сложете в тенджерка на котлона, загрейте, сложете захарта и меда и разбъркайте.
Оставете млякото да кипне и добавете на тънка струя нишестето, като бъркате непрекъснато, за да не захване на дъното на тенджерата.
Варете крема и бъркайте до получаване на гъст какаов крем. Махнете от котлона и оставете да се охлади.
Нарежете плодовете на дребно. Вземете купички за крем или чашки и начупете на дъното им по една, две бишкоти на едро.
Сложете малко от плодовете, сипете от крема и украсете с плодове и стърготини кокос. Оставете да се охлади и приберете в хладилник. Консумирайте плодовия крем добре охладен.
Плодовото кремче с бишкоти е страхотно.