Gotvach.bg»Рецепти»Супи»Чорби и супи»Свинска супа»Свинска супа от бонфиле

Свинска супа от бонфиле

Yordanka KovachevaYordanka Kovacheva
Автор
3k36k17k12
Свинска супа от бонфиле
Снимка: Yordanka Kovacheva
1 / 5
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
15 мин.
Готвене
60 мин.
Общо
75 мин.
Порции
4
"Хайде да видим кой първи ще приготви тази свинска супичка от бонфиле"

Необходими Продукти

  • свинско бонфиле - 500 г
  • бяло вино - 70 мл
  • домати - 200 г консерва
  • лук - 1 глава
  • чушки - 1 бр. червена, печена, белена
  • черен пипер - на вкус
  • моркови - 1 бр. голяма
  • целина - 1/2 стрък
  • олио - 50 мл
  • чесън - 1 скилидка
  • вода - 350 мл
  • картофи - 300 г
  • сол
  • розмарин - 2 клонки
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Изчистете и нарежете на по-малки късчета свинското бон филе. Овкусете с черен пипер месото.

Нарежете лука, целината и чесъна на ситно, запържете ги за пет минути на средна температура.

Добавете нарязания морков и свинските късчета. Гответе 10 мин. Разбъркайте.

Добавете нарязаните домати и чушка. Обелете и добавете картофите, нарязани. Сипете вода и оставете свинската супа да заври.

Овкусете със сол и розмарин, готвене вкусната супа още 40 мин. Ако трябва, добавете още вода.

След това свинската супа от бонфиле е готова!

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5
51
40
30
20
10
Дай твоята оценка: