Супа леща с елда и чесън

13/01/2020
"Вкусно и здравословно!"
Приготвяне20 мин.
Готвене40 мин.
Общо60 мин.
Порции4
Сготви+1 точка
3 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо1 764
  • Преглеждания за месеца175
  • Преглеждания за седмицата18
  • Рейтинг3 от 5
  • Сготвена3

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

В тенджера се сипва леща, нарязан лук, морков на кръгчета и олио. Заливаме с топла вода и варим за 20 минути.

Добавят се настърганият домат, червеният пипер, елда, измита няколко пъти с вода, за да не горчи, и скилидки чесън, нарязани на ситно.

Варим супата до готовност на елдата и лещата. Накрая към супата от леща се добавя риган или нарязан ситно магданоз. Вкусно и здравословно за ден на варивата! Страхотна е тази Супа леща с елда и чесън.

Рейтинг

5 0
4 0
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар