Gotvach.bg»Рецепти»Ястия с месо»Пилешко месо»Руладини»Пълнени пилешки бутчета със сирене и кашкавал

Пълнени пилешки бутчета със сирене и кашкавал

Пълнени пилешки бутчета със сирене и кашкавал
Снимка: цветослава киркова
2 / 3
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
20 мин.
Готвене
40 мин.
Общо
60 мин.
Порции
2
"Търсите ли си компания за обяд, защото ние винаги сме свободни за такива вкусотии"

Необходими Продукти

  • пилешки бутчета - 2 бр.
  • сирене - 100 г
  • кашкавал - 100 г
  • топено сирене - 100 г
  • за намазване
  • олио - 50 мл
  • червен пипер
  • черен пипер
  • чубрица
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Измийте бутчетата и ги подсушете. Вземете остър и тънък нож, подходящ за обезкостяване, много внимателно отстранете двата основни кокала на бутчето.

Смесете натрошеното сирене, настъргания кашкавал и парченцата топено сирене, напълнете внимателно бутчетата, захванете отворите с клечки за зъби.

Смесете олиото, червения пипер, черния пипер и чубрицата, намажете хубаво бутчета.

Сложете ги в тавичка, налейте малко вода, и много малко мазнина, завийте с фолио, и печете за около 30 минути в загрята фурна, свалете фолиото и печете до златиста коричка, сервирайте с гарнитура по избор.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

4
50
41
30
20
10
Дай твоята оценка: