Начин на приготвяне
Първо, обезкостявате пилешките бутчета (или купете готови обезкостени пилешки бутчета).
Мариновайте бутчетата със сол и черен пипер, подправките по избор /кориандър, черен пипер, чили чушка, кимион, куркума или розмарин и салвия/ и трюфеловото масло за около 60 минути.
Нарежете шунката, моцарелата и киселите краставички и друго, каквото ви харесва. Добавете около три-четири боровинки към сместа за всяко бутче. Напълнете бутчетата.
Навийте ги добре с помощта на кухненски конец /или клечка за зъби/, за да предотвратите изтичането на сиренето по време на готвенето. Накрая намажете бутчетата със зехтин екстра върджин и оваляйте в брашното.
Запечатайте в загрятото краве масло пълнените бутчета от всички страни. Налейте виното и същото количество вода.
Задушавайте в тенджера под налягане или Мултикукър около 20 минути.
Нарежете лука и червените пиперки. Загрейте маслото в тиган и задушете 10 минути. Добавете гъбите и задушаваме още пет минути. След това добавете задушените зеленчуци към пилешките бутчета и гответе кавърмата още 15 минути.
Насладете се на вашата кавърмата с пълнени пилешки бутчета.
Добър апетит!
Коментари