Начин на приготвяне
Рецептата е взаимствана от кулинарен блог и променена от мен. Горепосочените продукти съответстват точно на 4 пържоли.
Посоляваме четири свински пържоли и ги подправяме с черен пипер от двете страни. Поръсваме пържолите с червен пипер, суха ронена чубрица и с розмарин.
Правим си смес от 1 ч.л. уиски, 4 с.л. червено вино, 1 с.л. зехтин и 1 с.л. соев сос.
Разбъркваме сместа с лъжица и с нея поливаме 4 бр. пържоли от двете им страни. Оставяме настрана за 40 мин.
Печем след това на грил тиган, който сме сгорещили. Печем пържолите от двете страни.
Стават ароматни и много сочни.
Маринованите свински пържоли с уиски са супер.