Gotvach.bg»Рецепти»Сандвичи»Бургери»Нервозни телешки бургери

Нервозни телешки бургери

Monika IvanovaMonika Ivanova
Мастър Шеф
4562k2k5
Нервозни телешки бургери
Снимка: Monika Ivanova
2 / 3
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
15 мин.
Готвене
7 мин.
Общо
22 мин.
Порции
2
"Побързайте, защото тези нервознви кюфтета изчезват за секунди!"

Необходими Продукти

  • питки - 2 бр. за хамбургер
  • домати - 1 бр.
  • маруля - 2 листа
  • кашкавал - 50 г
  • за нервозните кюфтета
  • телешка кайма - 300 г
  • черен пипер
  • сол
  • чили - 1 к.л. или 1 стрита люта чушка
  • бекон - 50 г
  • лук - 1/2 глава
  • кимион
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Всичките продукти за кюфтетата се смесват като лукът се рендосва, а беконът се нарязва на максимално малки парчета.

Правите две големи бургер-кюфтета и ги запичате на грил тиган или на тефлонов такъв до готовност.

Питките се загряват на тостер и редите лист маруля, бургер, кашкавал и домат.

Ако използвате топъл бургер и топла питка, кашкавалът се разтапя бързо и става изключително вкусно.

Вкъщи ги изядоха прекалено бързо и не ги изчакахме да се разтопи кашкавалът.

Нервозните телешки бургери са готови.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

4.7
52
41
30
20
10
Дай твоята оценка: