Телешко с праскови

Ваня ГеоргиеваВаня Георгиева
Гуру
2k11k4k10k5
Телешко с праскови1 / 2
25/10/2016
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
25 мин.
Готвене
60 мин.
Общо
85 мин.
Порции
4
"Уникално вкусна комбинация от телешко и праскови, в която се влюбихме от първата хапка"

Необходими Продукти

  • праскови - 2 бр. (големи по твърди)
  • телешко месо - 500 г шол
  • соев сос - 2 с.л.
  • олио - 1 к.ч.
  • чушки - 2 бр. червени
  • доматено пюре - 1 ч.ч
  • лук - 1/2 връзка пресен
  • джинджифил
  • брашно - 1 к.л. царевично
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Нарежете телешкото месо на кубчета и залейте със соевия сос. Загрейте олиото и запържете чушките като предварително сте ги нарязали. Хубаво ги запържете след което ги извадете и запържете пресния лук. извадете и него и прибавете при чушките.

В купичка смесете джинджифила с царевичното брашно с малко олио. В същата мазнина запържете месото и прибавете при зеленчуците. Нарежете прасковите на парчета и със доматеното пюре добавете при месото. Варете до сгъстяване и сваряване на месото.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

4
50
41
30
20
10
Дай твоята оценка: