Gotvach.bg»Рецепти»Паста»Макарони с пуешко рагу

Макарони с пуешко рагу

Ваня ГеоргиеваВаня Георгиева
Гуру
2k11k4k10k5
Макарони с пуешко рагу1 / 2
26/10/2016
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
15 мин.
Готвене
30 мин.
Общо
45 мин.
Порции
4
"Страстна пилешка салата с паста, която обичаме да хапваме и вместо лек обяд"

Необходими Продукти

  • макарони - 1 пакет
  • пуешко месо - 650 г бяло
  • лук - 1 бр.
  • чушки - 1 бр. червена
  • домати - 1 бр
  • чесън - 2 скилидки
  • броколи - 200 г
  • босилек - 3 листа
  • зехтин - 2 с.л
  • олио - 3 с.л
  • черен пипер
  • сол
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Макароните сварете според описанието на пакета и полейте със зехтина. В тиган запържете лука, смачкания чесън и месото.

Нарежете чушката на ивици, домата на резенчета а броколито разделете на розички.

Добавете и тях и оставете да поври посолете и поръсете с черен пипер. Смесете макароните с пуешкото месо и поръсете с босилек.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

3
50
40
31
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари

Ваня Георгиева
Ваня Георгиева
Използвам бяло пуешко месо сварено на кубчета, което смесвам с макароните, броколи и останалите продукти.
27.10.2016 11:04
Mariane
Mariane
Ваня, дайте повече информация за пуешкото месо - за рагу ли става дума или за филе, месото как е обработено, защото не вярвам, че просто го режем сурово и го слагаме!
27.10.2016 10:54