Начин на приготвяне
Отделете 5-6 с.л. от млякото и ги разбийте хубаво с яйцата и брашното, а останалото мляко и захарта сипете в подходящ съд (на умерен огън) и изчакайте да заври.
Нарежете рулата на филийки с широчина около 1.5 - 2 см. След като млякото и захарта заврят прибавете към тях на тънка струя и при непрекъснато разбъркване сместа с яйцата и млякото.
Разбърквате така още 1-2 минути докато кремът се сгъсти леко и го махнете от огъня. Оставете го да се охлади, но не напълно.
След като крема се охлади в подходящ съд наредете половината от нарязаните рула, залейте с 2/3 от крема, наредете останалите филийки и завършете с останалия крем.
Хубаво го разпределяте с лъжица.