Свински пържоли натюр

Свински пържоли натюр
Снимка: Ваня Георгиева
1 / 6
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
15 мин.
Готвене
30 мин.
Общо
45 мин.
Порции
4
"Уникално мезе за вино през студените зимни нощи!"

Необходими Продукти

  • свинско месо - 1 кг (плешка)
  • черен пипер
  • червен пипер
  • олио
  • сол
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Плешката нарежете на тънки пържоли, ако на места е по-дебело парчето, леко го нацепете или начукайте. Осолете месото и поръсете по малко черен и червен пипер.

Загрейте олио в тефлонов тиган и на слаб котлон сложете да пържите пържолите. Когато се зачервят от едната страна, обърнете от другата.

Поднесете с гарнитура от зелена салата или картофена с червен лук. Много подходяща рецепта за мезе за бира или вино.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5
53
40
30
20
10
Дай твоята оценка: