Начин на приготвяне
Смесете каймата с дребно нарязания кромид, чукнете яйцето, добавете киселото мляко и галетата, подправките. Омесете каймата добре.
В малка правоъгълна тавичка сложете каймата и я разплескайте по дъното, като образувате борд по стените на тавичката.
Почистете гъбите от пънчетата, посолете ги, напълнете ги с дребно нарязания бекон и топено сирене, подредете ги върху каймата.
Нарежете краставичките на кубчета и ги сложете в средата на тавичката, добавете и остатъка от нарязания бекон.
Запечете пълнените гъби за 30 мин. на 220 градуса, поръсете с настърган кашкавал, оставете да се запече, и извадете от фурната.
Лодката от кайма с пълнени гъби и кашкавал е готова.