Телешки джолан с чесън и зелен фасул

31/10/2016
"Сочно, крехко и много вкусно телешко месце за всички, които си падат по по-леките манджи "
Приготвяне15 мин.
Готвене50 мин.
Общо65 мин.
Порции3
Сготви+1 точка
1 Потребител сготви тази рецепта
  • Преглеждания общо981
  • Преглеждания за месеца30
  • Преглеждания за седмицата10
  • Рейтинг4.8 от 5
  • Сготвена1

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Сварете джоланчетата в тенджера под налягане до готовност. Прехвърлете готовите джоланчета в подходящ съд за варене.

Добавете зеления фасул, нарязаният морков и обелените скилидки чесън.

Прецедете телешкия бульон и залейте ястието. Добавете олиото, овкусете със сол. Варете на тих огън около 20 мин.

В края на варенето прибавете чери доматките, черния пипер и листенца целина.

Рейтинг

5 3
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар