Телешки джолан със зелен боб

Teodora CekovaTeodora Cekova
Новак
7691k3k
Телешки джолан със зелен боб1 / 2
03/12/2013
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
20 мин.
Готвене
120 мин.
Общо
140 мин.
Порции
5

Необходими Продукти

  • телешки джолан - 1 бр.
  • масло - 3 с.л.
  • лук - 5 глави
  • зелен фасул - 2 ч.ч. (нарязан)
  • червен пипер - 1 ч.л.
  • чубрица - 1 ч.л. стрита
  • сол - на вкус
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Сварявате джолана в подсолена вода, изваждате го от бульона и го обезкостявате. Нарязвате месото на малки хапки. Прибавяте маслото към мазнината от бульона и задушавате ситно нарязания лук.

Прибавяте месото и нарязания зелен боб. Наливате 500 мл от бульона, посолявате на вкус и поръсвате с червения пипер и стритата чубрица.

Захлупвате и задушавате на тих огън, докато бобът омекне и ястието остане на мазнина.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

4
50
41
30
20
10
Дай твоята оценка: