Gotvach.bg»Рецепти»Предястия»Печени броколи на тиган с бекон

Печени броколи на тиган с бекон

Ваня ГеоргиеваВаня Георгиева
Гуру
2k11k4k10k5
Печени броколи на тиган с бекон1 / 2
31/10/2016
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
15 мин.
Готвене
20 мин.
Общо
35 мин.
Порции
8
"Броколите са любимият ни зеленчук, особено ако са сервирани с гарнитура от бекон"

Необходими Продукти

  • бекон - 200 г осолен
  • броколи - 1 средна глава
  • чесън - 3 скилидки
  • мащерка
  • зехтин
  • сол
  • черен пипер
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Нарежете бекона на ивици и сложете да се запържи в незалепващ тиган с капак. Прибавете чесъна и също сотирайте.

Извадете с решетъчна лъжица и прибавете броколито, сотирайте около 5 минути докато омекне. Върнете бекона при броколито и оставете да се смесят вкусовете.

Овкусете с мащерка и сол, по желание може да добавите черен пипер.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

4
50
41
30
20
10
Дай твоята оценка: