Gotvach.bg»Рецепти»Баница»Баница с колбас и кашкавал

Баница с колбас и кашкавал

Добринка ПетковаДобринка Петкова
Мастър Шеф
1k7k2k6
Баница с колбас и кашкавал
Снимка: Добринка Петкова
1 / 2
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
20 мин.
Готвене
35 мин.
Общо
55 мин.
Порции
12
"Баница, на която никой не може да устои"

Необходими Продукти

  • кори за баница - 1 пакет
  • кренвирши - 4 бр.
  • сирене - 100 г
  • кашкавал - 100 г
  • яйца - 1 - 2 бр.
  • масло - 150 г
  • черен пипер
  • за заливка
  • яйца - 4 бр.
  • майонеза - 200 г
  • вода - 200 мл
* мерки и количества

Начин на приготвяне

В купа смесете настърганото сирене и кашкавал. Добавете яйцата и нарязаните на кубчета кренвирши. Добавете черен пипер и разбъркайте добре.

В тавичка подредете 3 кори. Намажете ги с масло и поръсете от плънката. Така направете с останалите продукти.

С остър нож нарежете баницата на квадрати. Разбийте яйцата с майонезата и водата.

Залейте Баницата с колбас и кашкавал и печете на 200 градуса около 35-40 минути или до готовност.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

4.7
52
41
30
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари

Милка
Милка
На мен лично ми дойде доста мазна тази баница, с 1 пакетче масло (даже не сложих 150гр. както е по рецептата) и с 1 кутийка майонеза... Вероятно следващия път ще намаля и маслото и майонезата, но всичко е въпрос на вкус. Иначе стана вкусна.
06.09.2017 12:48