Gotvach.bg»Рецепти»Солени печива»Солен кекс»Солен кекс с мек колбас, кашкавал и маслини

Солен кекс с мек колбас, кашкавал и маслини

МариянаМарияна
Мастър Шеф
7734k2k7
Солен кекс с мек колбас, кашкавал и маслини
Снимка: Марияна
1 / 3
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
20 мин.
Готвене
35 мин.
Общо
55 мин.
Порции
4
"Супер идея за гладници - универсален солен кекс, който може да хапвате през целия ден"

Необходими Продукти

  • яйца - 4 бр.
  • кисело мляко - 1 ч.ч.
  • олио - 1/2 ч.ч.
  • колбаси - 100 г мек
  • кашкавал - 100 г
  • маслини - 10 бр. черни
  • брашно - 2 ч.ч.
  • бакпулвер - 1 бр.
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Разбивам яйцата. Добавям олиото и млякото. Пресявам брашното и му добавям бакпулвера.

Нарязвам на дребно колбаса, кашкавала и маслините. Обърквам много добре всичко.

Намазнявам си форма тип терин и набрашнявам леко. Изсипвам сместа, заглаждам. Пека на 180 градуса в загрята фурна. Хапваме с кафе.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5
51
40
30
20
10
Дай твоята оценка: