Приспани гъби

Monika IvanovaMonika Ivanova
Мастър Шеф
444
1k
1k
997
5
31/10/2016
"Ефектно предястие, което може да поднесете по всякакъв повод"
Приготвяне7 мин.
Готвене20 мин.
Общо27 мин.
Порции2
Сготви+1 точка
3 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо1 700
  • Преглеждания за месеца37
  • Преглеждания за седмицата1
  • Рейтинг5 от 5
  • Сготвена3

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Бутер тестото се разрязва на 8 еднакви по големина парчета. На 4 от тях в средата се изрязва правоъгълник. Всички парчета намазвате с разбито яйце. Парчетата с отрязаната част слагате върху другите. Посолявате и поръсвате със черен пипер и сусам и изпичате на 160 градуса за 15- 20 минути.

Нарязвате лука на кубчета. Задушавате го в зехтина, докато омекне. Добавяте нарязаните гъби. Овкусявате със сол черен пипер, розмарин и мащерка (или подправки по собствен вкус) и накрая добавяте крема сиренето.

Големите парчета бутер тесто се пълнят с гъбите и отгоре се захлупват с изрязаните и също изпечени парчета. Сервира се горещо.

Рейтинг

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар