Начин на приготвяне
Разстелете бутер тестото и го нарежете на правоъгълници. Подредете ги в тава, застлана с домакинска хартия и ги изпечете в загрята фурна до готовност. Охладете ги.
Разбийте сметаната на гъст крем с помощта на миксер. В купа изсипете прясното мляко и добавете пудинга. Разбийте с миксер до пухкава консистенция. Смесете двата крема и разбъркайте до хомогенност.
В чиния натрошете 2-3 бутерки на трохи.
Разрежете бутерките през средата и ги напълнете с крем. Потопете повърхността на наполеонките в крем, а след това в трохите.
Подредете в поднос и оставете за около 2-3 часа, за да си поемат от крема и да омекнат.
Домашните Наполеонки са чудни!
Коментари