Сотирани гъби

Fat BertaFat Berta
Джедай
2k5k50
Сотирани гъби1 / 3
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
15 мин.
Готвене
20 мин.
Общо
35 мин.
Порции
4
"Ще ви се прииска да опитате тези вкусни сотирани гъбки в масло още докато ги приготвяте"

Необходими Продукти

  • печурки - 500 г
  • масло - 50 г краве
  • чесън - 3 скилидки
  • копър - няколко стръка
  • магданоз - 3 - 4 стръка
  • бяло вино - 50 мл
  • зехтин - 1 - 2 с.л.
  • черен пипер - на вкус
  • сол
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Почистените гъби нарежете на филийки. Загрейте зехтина и маслото и добавете гъбите, като ги разбъркате. Добавете скълцания ситно чесън и сотирайте заедно за 1-2 минути.

Долейте виното и добавете ситно нарязания магданоз и копър. След това овкусете със сол и пипер, разбъркайте за кратко и поднесете.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5
51
40
30
20
10
Дай твоята оценка: