Gotvach.bg»Рецепти»Предястия»Кашкавал на скара

Кашкавал на скара

Rosi TrifonovaRosi Trifonova
Администратор
1k7k32
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
80 мин.
Готвене
10 мин.
Общо
90 мин.
Порции
2
"Грилован кашкавал, който ще се услади на всички"

Необходими Продукти

  • кашкавал - 400 - 500 г много твърд или специален за скара, може и сирене Халуми
  • олио - 3 с.л.
  • черен пипер
  • сол - на вкус
  • къри - 1 ч.л. равна
  • бял пипер - 1/2 ч.л. равна
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Нарежете кашкавал за парчета с дебелина около 1 см и ги сложете така във фризера за 1 час. Направете кашица от олиото, черен пипер и сол на вкус, белия пипер и кърито.

С помощта на четка мажете парчетата бързо и ги слагайте върху много сгорещен грил намазнен грил тиган или скара. Обърнете ги от другата страна и също запечете за кратко.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

4.2
55
43
33
20
10
Дай твоята оценка: