Gotvach.bg»Рецепти»Салати»Нискокалорична италианска салата

Нискокалорична италианска салата

Monika IvanovaMonika Ivanova
Мастър Шеф
4562k2k2k5
Нискокалорична италианска салата2 / 2
31/10/2016
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
15 мин.
Общо
15 мин.
Порции
2
"Салата, която се грижи за фигурата ви"

Необходими Продукти

  • рукола - 100 г
  • грозде - 100 г
  • домати - 1 бр.
  • аншоа - 1 бр. маринована
  • моцарела - 30 г
  • олио - 2 с.л.
  • франзела - 1 бр.
  • оцет
  • сол
  • черен пипер
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Руколата, гроздето и доматът се измиват. Доматът се нарязва на осминки, гроздето на половинки, моцарелата на кубчета, а руколата се накъсва на малки късове. Всичко се разбърква.

От олиото, оцета, малко вода, сол и черен пипер се приготвя дресинг. Филето от аншоа се нарязва на кубчета и се поръсва с малко олио.

Може да го добавите към зеленчуците и да сервирате с парче франзела. Вторият възможен вариант е върху франзелата да се намажат зеленчуците и рибата.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

3
50
40
31
20
10
Дай твоята оценка: