Gotvach.bg»Рецепти»Салати»Зеленчукова Салата»Италианска салата с авокадо и кълнове

Италианска салата с авокадо и кълнове

Марина НордМарина Норд
Готвач
3k3k278k
Италианска салата с авокадо и кълнове1 / 2
10/09/2014
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
20 мин.
Общо
20 мин.
Порции
2

Необходими Продукти

  • кълнове - 1 ч.ч. покълнала пшеница
  • лук - 1 глава
  • чушки - 1 бр.
  • лимони - 1 бр.
  • соев сос - 1 и ½ ч.ч.
  • маруля - 1 бр. зелена салата
  • авокадо - 1 бр.
  • домати - 1 бр.
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Лукът се реже на шайби, чушката се реже на колелца. Лимонът се изстисква и се смесва със соевия сос. Салатата се накъсва.

Авокадото се обелва и меката част се изгребва с лъжица, след което се реже на ситно.

Лукът, чушката, авокадото, зелената салата и нарязаният на резени домат се смесват.

Поливат се със сместа от лимонов сок и соев сос и се добавя покълналата пшеница. Всичко се разбърква.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

3
50
40
31
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари

Кристина Черникова
Кристина Черникова
Обожавам я!
25.11.2015 14:03