Бобена салата с телешко

Monika IvanovaMonika IvanovaМастър Шеф43910643725
31/10/2016
"Разкошна салата с телешко месо, която ще има честа да бъде нашия обяд "
Приготвяне4 мин.
Готвене20 мин.
Общо24 мин.
Порции4
Сготви+1 точка
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо172
  • Преглеждания за месеца7
  • Преглеждания за седмицата5
  • Рейтинг4 от 5

Необходими Съставки

  • зелен фасул - 400 г
  • боб - 400 г от консерва
  • телешки стек
  • червен лук - 2 глави
  • чери домати - 200 г
  • рукола - 1 връзка
  • олио - 2 с.л.
  • червен пипер - 1 ч.л.
  • За дресинга
  • балсамов оцет - 4 с.л.
  • мед - 1 ч.л.
  • микс от подправки - 2 ч.л.
  • олио - 6 с.л.
  • розов пипер - 3 ч.л. на зърна
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Почистеният фасул се сварява за 15 минути в подсолена вода.

Белите лука и го режете на тънки кръгчета, а доматите - на половинки. Почиствате руколата и я накъсвате.

Прецеждате белия боб. Телешкото месо се нарязва на широки около 2 см ленти и се запържва в сгорещено олио с розов пипер за 5 минути.

Зеленият фасул, лукът, доматите, руколата, бобът и месото се разбъркват в дълбока купа.

Поливате с приготвения от изброените съставки дресинг.

Рейтинг

5 0
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар