Gotvach.bg»Рецепти»Сосове»Панировка за байганети

Панировка за байганети

Rosi TrifonovaRosi Trifonova
Администратор
1k7k32
Панировка за байганети2 / 2
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
15 мин.
Общо
15 мин.
"Пържени байганети, които имат нужда от много бира!"

Необходими Продукти

  • брашно - 160 г
  • бира - 200 г
  • яйца - 3 броя
  • сол
  • сирене - 300 г или кашкавал
  • брашно - за овалване
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Байганетите се приготвят с паста Пат-а-фри. Първо отделете белтъците от жълтъците и разбийте жълтъците с бирата. Прибавете брашното и разбъркайте, докато се получи еднородна смес.

Внимателно разбъркайте с разбитите на сняг белтъци добавете щипка сол. Парченцата сиренца се овалват първо в брашно, след това в панировката и се пържат в сгорещена мазнина.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

4
56
412
35
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари

мир
мир
сместа от жълтъците с бира и брашно после се смесват със разбитите белтъци така ли
11.12.2014 20:02
7
1
Мими
Мими
много вкусно стана
23.10.2014 22:13
:)
:)
много вкусна стана:)
11.07.2014 16:18
2
гост1
гост1
Получи се страхотно:)
16.03.2014 20:04
5
1