Пълнена свинска плешка с кайма и бекон

ГЕРГАНА ЯНКОВАГЕРГАНА ЯНКОВА
Иноватор
297
3k
659
798
3
06/11/2016
"Пълнена плешка с кайма и бекон - ето така се ухажват истинските мъже "
Приготвяне30 мин.
Готвене150 мин.
Общо180 мин.
Порции5
Сготви+1 точка
4 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо1 758
  • Преглеждания за месеца29
  • Преглеждания за седмицата1
  • Рейтинг4.9 от 5
  • Сготвена4

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Измийте и подсушете плешката. Разделете на половина и овкусете с черен пипер, сол, кимион и червен пипер. В купа смесете продуктите за маринатата.

Втрийте от маринатата и оставете месото във хладилник, покрито със свежо фолио да престои едно денонощие.

В сгорещено олио изсипете нарязания на кубчета лук и морков, към тях прибавете каймата и бекона. Овкусете с подправки. Пържете до готовност.

След това изсипете плънката върху месото, завийте на руло и увийте с конец. Сложете в тавичка за печене, ако имате останала плънка сложете и нея, заедно с 1 ч.ч. вода.

Завийте с фолио и печете в предварително загрята фурна на 200 градуса за 2 ч. и 30 мин. Сервирайте с гарнитура по ваше желание.

Кухненски термометър за месо-23%
Страхотен аксесоар за вашата кухня:
Кухненски термометър за месо
15.00 лв.
11.55 лв.
Виж ››

Майсторите по приготвянето на идеално изпеченото месо разполагат с термометър за месо. Вземете вашия кухненски термометър за месо, за да сервирате най-вкусните месни ястия.

Рейтинг

5 8
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар