Gotvach.bg»Рецепти»Ястия с месо»Свинско месо»Пържено свинско»Флейки от свинско месо на грил тиган

Флейки от свинско месо на грил тиган

Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
15 мин.
Готвене
15 мин.
Общо
30 мин.
Порции
2
"Честно казано свинските флейки са любимата ни салата"

Необходими Продукти

  • свинско месо - 500 г флейки
  • лук - 1 ч.л. настърган
  • черен пипер - на вкус
  • соев сос - 2 ч.л.
  • универсална подправка - 2 ч.л. унисон Maggi
  • къри - на вкус
  • олио - 2 - 3 с.л.
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Слагаме в купа нарязаните на тънко свински флейки. Подправяме с настърган лук, черен пипер, соев сос, унисос и къри.

Наливаме олио и разбъркваме, за да се разпределят подправките. Оставяме на хладно за 2-3 часа. Нагряваме грил тигана, намазваме леко с мазнина и слагаме св. флейки.

Като се запекат от едната страна, обръщаме и изпичаме. Поднасяме с резен лимон и за гарнитура свежа салата.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

4
51
40
31
20
10
Дай твоята оценка: