Gotvach.bg»Рецепти»Ястия с Месо»Свинско месо»Свинско месо на грил тиган с неустоима разядка

Свинско месо на грил тиган с неустоима разядка

Свинско месо на грил тиган с неустоима разядка
Снимка: ВИЛИ-Виолета Матева
1 / 2
26/08/2017
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
30 мин.
Готвене
60 мин.
Общо
90 мин.
Порции
2
"Няма как - ще се наложи да намесим и филийка препечен хляб в цялата схема"

Необходими Продукти

  • патладжани - 1 бр.
  • чушки - 2 - 3 бр. зелени
  • чесън - 1 скилидка
  • олио - 1 с.л.
  • хималайска сол - на вкус
  • балсамов оцет - 1 с.л.
  • магданоз
  • люти чушки - 1 бр. червена
  • свинско месо - 500 г
  • сол
  • черен пипер
  • къри
  • риган
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Печем на скара чушките и патладжана, обелват се и ги нарязваме на ситно с нож.

Скилидка чесън се рендосва при зеленчуците, овкусява се със сол, балсамов оцет и олио. Разбърква се добре и сипваме в чиния.

Поднасяме с нарязана на ситно червена люта чушка.

Свинското месо се нарязва на парченца и се овкусява със сол, черен пипер, къри и риган. Пече се на грил тиган от двете страни и поднасяме с вкусната разядка.

Страхотна комбинация с чаша вино. Добър апетит!

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5
53
40
30
20
10
Дай твоята оценка: