Начин на приготвяне
Пресяваме брашното в купа и прибавяме към него 1 пакетче бакпулвер и 60 г нишесте.
Чукваме едно по едно яйцата в суха купа. Разбиваме яйцата в купата заедно със захарта с миксер. Прибавяме размекнатото масло. Продължаваме да разбиваме.
Прибавяме 2 пакетчета ванилия. Постепенно прибавяме брашнената смес и разбъркваме.
Намезваме терина с масло или олио и посипваме с брашно. Изсипваме сместа и заглаждаме кашата. Печем в не много загрята предварително фурна на 180 градуса.
След като се изпече, го оставяме да се охлади и го вадим от терина. Поръсваме обилно с ръка с пудра захар. Режем на парчета.
Рецептата е от кулинарен блог.