Кюфтета от риба и картофи

09/11/2016
"Винаги може да опитате нещо ново!"
Приготвяне50 мин.
Готвене50 мин.
Общо100 мин.
Порции3-4
Сготви+1 точка
3 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо1 980
  • Преглеждания за месеца0
  • Преглеждания за седмицата0
  • Рейтинг5 от 5
  • Сготвена3

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Рибата се сварява, отцежда се, обезкостяваме и се накъсва на ситно. Картофите се сваряват, обелват се и намачкваме с вилица.

Смесваме в купа рибата, картофите, добавят се яйцето, солта, черният пипер, галетата, маслото и ситно нарязаният магданоз.

Омесва се добре и оформяме кюфтенца, които се овалват в брашно. Загрява се олио в тиган, пържим рибните кюфтенца от двете страни до зачервяване.

Изваждат се върху салфетка, която да попие мазнината. Сервираме с резени лимон, домати, краставички и чаша червено вино.

Рейтинг

5 2
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар