Начин на приготвяне
Почистете бутчетата, овкусете ги със сол, черен пипер и ги намажете със зехтин и балсамова глазура. Подредете ги в тава и ги изпечете до златисто.
Загрейте маслото в подходящ съд, добавете брашното и разбъркайте. Изсипете на тънка струйка прясното мляко и бъркайте до еднородност. Овкусете със сол и черен пипер.
Когато бешамеловият сос е готов, добавете сметаната, разбъркайте до хомогенизиране и свалете от огъня.
Добавете маринованите гъби, предварително отцедени от маринатата.
Загрейте 2 с.л. зехтин, добавете соевия сос, меда и бейби морковчетата.
Гответе, докато течността се изпари и морковчетата се глазират.
В подходяща чиния подредете бутчетата, глазираните моркови и полейте със сос.
Пилето с Бешамелов сос и глазирани бейби морковчета е много вкусно.