Пъстърва с девесил във фолио

25/11/2016
"Семпла, но много ароматна и сочна пъстърва, която няма как да не опитате "
Приготвяне10 мин.
Готвене30 мин.
Общо40 мин.
Порции1
Сготви+1 точка
1 Потребител сготви тази рецепта
  • Преглеждания общо5 782
  • Преглеждания за месеца40
  • Преглеждания за седмицата1
  • Рейтинг5 от 5
  • Сготвена1

Необходими Съставки

* мерки и количества
Печена Риба

Начин на приготвяне

Изчистете, измийте и подсушете рибата. Посолете и в прореза сложете резени лимон и девесил.

Поставете рибата върху фолио и върху нея наредете ленти морков. Увийте я като бонбон и изпечете в загрята фурна на 200 градуса за 30 минути.

Измийте картофите и ги сварете необелени.

В купа нарежете лука, магданоза и маслините.

Обелете сварените картофи, нарежете ги на дребно и ги прибавете в купата. Овкусете и разбъркайте.

Дълбок тиган от неръждаема стомана с двойно дъно 24 см
Страхотен аксесоар за вашата кухня:
Дълбок тиган от неръждаема стомана с двойно дъно 24 см
33.99 лв.
Виж ››

Независимо дали сте напреднал или начинаещ кулинар, дълбокият тиган ще ви спаси във всяка ситуация. Лесно готвене на разнообразие от продукти и ястия. Вашият тиган с двойно дъно ви очаква.

Рейтинг

5 2
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар