Интересна пица с топено сирене, шунка и гъби

Добринка ПетковаДобринка Петкова
Мастър Шеф
1252
205
139
6
30/11/2016
"Не е ли чудесно, когато всеки знае кое точно е неговото парче и колко му се полага да изяде "
Приготвяне40 мин.
Готвене20 мин.
Общо60 мин.
Порции3
Сготви+1 точка
4 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо687
  • Преглеждания за месеца8
  • Преглеждания за седмицата5
  • Рейтинг5 от 5
  • Сготвена4

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

В купа пресейте брашното. Добавете маята, зехтина, захарта, солта и хладката вода. Замесете еластично тесто. Оставете да втаса за 1 час. Разделете на 2-3 части. Всяка част разточете и преместете в тава, застлана с хартия.

Нарежете краищата на еднакви сегменти. Във всеки поставете парче топено сирене и загърнете краищата върху него. В средата намажете със зехтин. Подредете нарязаните чушки, гъби и шунка.

Поръсете с подправки по избор и настърган кашкавал. Печете на 200градуса, около 20 минути.

Рейтинг

5 3
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар