Пилешка супа с фиде и картофи

30/11/2016
"Специално за хората, които обичате - аромат на пилешка супичка за душата "
Приготвяне20 мин.
Готвене60 мин.
Общо80 мин.
Порции10
Сготви+1 точка
13 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо29 575
  • Преглеждания за месеца1501
  • Преглеждания за седмицата418
  • Рейтинг4.3 от 5
  • Сготвена13

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Сложете бутчетата да се сварят на бавен огън. Извадете ги да се охладят и бульона прецедете в друга тенджера. Докато бутчетата изстиват, нарежете картофите, морковът, чушките и лука на ситно. Сложете ги в бульона и варете 20 минути.

Обезкостете бутчетата, нарежете месото и го прибавете към супата. Сложете фидето, овкусете с черен пипер, сол, магданоз и варете до готовност на фидето.

В купа разбъркайте киселото мляко, жълтъкът и брашното. Сипете няколко черпака от супата в застройката, като не спирате да бъркате. Направете същото в обратен ред и щом супата заври отново, я махнете от огъня.

Рейтинг

5 3
4 0
3 0
2 1
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар