Начин на приготвяне
Можем да си приготвим сами хубав пухкав какаов блат, но в случай на липса на време използваме готов.
Необходима ни е една малка ракиена чашка или друга кръгла формичка, с която изрязваме през еднакво разстояние кръгли отвори в блата. Сиропираме блата със сок от компот (от кайсии в случая). Получените отвори ще напълним с крем.
Най-бързо и без много губене на време можем да си приготвим крем от готови пудинги - 1 или 2 пакетчета, мляко и захар, колкото е посочено на опаковката. Но за да стане наистина вкусен сладкишът можем сами да си приготвим вкусен домашен ванилов крем.
С готовия крем запълваме дупчиците и покриваме блата. Украсата е въпрос на собствено виждане. Аз използвах изрязаните кръгчета от блата и ги натроших върху крема.